CINE SUNTEM? CE NE PROPUNEM? CE AM REUȘIT?

Succesul nostru si istoria companiei.

Despre Noi

In decursul celor 30 de ani de activitate, compania noastra, SC MAX SRL, si-a castigat reputatia in domeniul distributiei materialelor de constructii in regiunea de sud-est a Romaniei.

SC MAX SRL este o companie dinamica, ce asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor .Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme si standardele din domeniu.

Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra au garantia calitatii lucrarilor.

SC MAX SRL a fost infiintata cu scopul de a oferi pe piata constructiilor civile si industriale servicii de inalta calitate. Suntem o organizatie independenta, puternica in caracter si convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazeaza pe stabilitate si inovatie. Prin activitatea desfasurata, ne propunem sa aducem un aport tehnic, social si economic pe piata constructiilor si instalatiilor din Romania, avand ca principal obiectiv satisfacerea totala a cerintelor clientilor nostri.

Oferim clientilor nostri gresie si faianta de calitate superioara, in concordanta cu cele mai noi tendinte in domeniu, motiv pentru care alegem cu grija furnizorii.

SC MAX SRL reprezinta in Romania:
KAI CERAMICS, GEOTILES SLU, KEROS CERAMICA, SANEX (CESAROM), CERAMIC GROUP EOOD, BESTILE S.L., EGE TILE KFT, CERLAT SA, SERAMIKSAN.

Calitate, finete la atingere, design-ul modern si simplitatea sunt elementele care definesc colectiile de placi ceramice de la SC MAX SRL.

Va asteptam in showroom-urile noastre din judetul Constanta sa descoperiti cele mai bune produse: 23 August, Medgidia, Cernavoda, Harsova, Fetesti, Negru Voda, Valu lui Traian, Murfatlar, Mangalia, Mihai Kogalniceanu.

Pentru comenzile in afara Judetului Constanta, neavand posibilitate de a veni intr-unul dintre showroom-urile noastre, va asiguram neconditionat suportul de care dvs aveti nevoie: va trimitem poze reale cu produsul dorit, video si orice altceva aveti nevoie pentru satisfacerea confortului dvs!
Va suntem aproape, indiferent de distanta! 

Ai nevoie de sprijin?

Cauti sprijin in alegerea produselor ideale pentru amenajarea caminului? Specialistii nostri iti ofera servicii excelente de amenajari interioare. Serviciile noastre presupun idei de: amenajari apartamente, amenajari spatii birou, amenajari case.

Un proiect de amenajari interioare presupune o serie de activitati prin care un apartament, o casa, sau un spatiu de birou poate fi transformat pentru a deveni un camin sau locul ideal pentru a va desfasura activitatile zilnice. Amenajarea apartamentului, a casei sau a biroului dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra. Un specialist in amenajari interioare va ajuta sa obtineti spatii functionale, sigure si placute la vedere, fie ca e vorba de caminul dvs, de locul de munca sau de un spatiu comercial.

In ceea ce priveste pretul amenajarilor interioare, acesta va fi intotdeauna stabilit impreuna cu cei interesati de serviciile noastre.  Contacteaza-ne pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata!