Cum cumparati de pe GresieMAX.ro ?

SIMPLU:

  1. Comanda online direct de pe site -> gresiemax.ro
  2. Comanda telefonica : 0770 724 630
  3. Comanda prin email : office@materiale.ro

 

Plata se poate efectua:

– prin achitare personala, in reteaua noastra de magazine disponibile in judetul Constanta

– prin achitare OP ( Ordin de plata, Transfer Bancar )

– plata in rate: in cazul acesta, comanda trebuie achitata pe site, in momentul plasarii, prin intermediul aplicatiei euplatesc.ro

Dupa plasarea comenzii, in cel mai scurt timp veti primi suport telefonic pentru a confirma comanda si a stabili toate detaliile de care dvs aveti nevoie. Intotdeauna, suntem aici pentru dvs!

De peste 30 de ani, SC MAX SRL a devenit lider in judetul Constanta in vanzarea materialelor de constructii, reprezentand un garant al seriozitatii fata de clienti printr-un numar de 12 supermarketuri si peste 350 de angajati.

In cazul comenzilor direct de pe site este posibil sa intampinati probleme in procesul de comanda din cauza browser-ului web pe care il folositi: Internet Explorer, Mozilla, Chrome, etc. De aceea va recomandam sa incercati altul, daca cel instalat nu functioneaza sau un simplu update.

Pentru a comanda prin intermediul site-ului gresiemax.ro trebuie sa identificati modelul, acesta fiind grupat pe categoria din care face parte in functie de dimensiune sau cu ajutorul tool-ului de cautare din partea de sus a paginii.

Dupa ce ati identificat produsul, pentru a fi siguri ca trimiteti comanda corecta, va rugam sa verificati toate optiunile de comanda de la variante disponibile, dupa care apasati butonul „cumpara”.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor dorite, navigati cu mouse-ul in partea dreapta a paginii si apasati click pe butonul „Cosul meu”. Selectati metoda de transport, reevaluati comanda, asigurati-va ca totul este bine si continuati catre urmatorul pas!

Pentru a finaliza comanda, nu trebuie decat sa mai selectam datele de facturare (persoana juridica/persoana fizica), adresa de livrare si metoda de plata! In cazul in care doriti sa platiti cu cardul, veti fi redirectionati catre pagina Euplatesc.ro, unde in siguranta puteti completa datele cartii de credit, prin optiunea: plata cu cardul sau plata in rate. Dupa finalizare, Euplatesc.ro va redirectioneaza automat pe gresiemax.ro unde veti primi confirmarea finalizarii comenzii.

Atat comenzile telefonice cat si cele prin email vor fi preluate de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00 de catre unul din agentii nostri de vanzare.

In functie de continutul comenzii, costul de transport va fi comunicat telefonic, acesta fiind calculat in functie de greutate si distanta.